over erica beauty salon

Erica Beauty Salon is een samenwerkingsverband tussen onze Erica winkels en schoonheidsspecialisten door heel Nederland. We delen de filosofie dat je jouw gezondheid en verzorging kunt bevorderen met huidverzorgingsproducten op basis van natuurlijke recepturen. De schoonheidsspecialisten verzorgen diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen voor alle huidtypen, met de speciaal voor de verschillende huidtypen geselecteerde Erica huidverzorgingsproducten.

Voor de gevoelige- en door eczeem aangedane huid hebben we een speciale Sensitive lijn ontwikkeld op basis van colloïdaal haver, deze lijn is geheel vrij van parfum. Onze Age protect lijn is zeer geschikt voor de rijpere huid en daarbij mag het dagelijkse extraatje voor de huid, Hyaluronzuur, niet ontbreken. Onze Aloë Vera lijn werkt vochtinbrengend voor de normale- tot droge huid. De Calendula lijn ondersteunt het herstellend vermogen van de droge en gevoelige huid en de Kamille lijn werkt kalmerend en zuiverend voor de jeugdige en onzuivere huid.

Erica zegt NEE tegen:

– Synthetische geur-, kleur- en bewaarstoffen

– Siliconen en PEG

– Minerale oliën

– Genetisch gemodificeerde ingrediënten.

En daarom zijn alle producten ‘biologisch’ gecertificeerd door COSMOS.

Erica zegt NEE tegen synthetische geur-, kleur- en bewaarstoffen, siliconen en PEG, minerale oliën en genetisch gemodificeerde ingrediënten.

En daarom zijn alle producten ‘biologisch’ gecertificeerd door COSMOS.

Schoonheidsspecialisten